P R O J E K T E R

Vores helt store satsning har været skolen i Tujering.


Vi har stadig over 100 elever fordelt på andre skoler - disse elevers skolegang vil blivve sponsoreret indtil de slutter grundskolen eller den videregående uddannelse, som de er i gang med.


Fra opstarten af semesteret 2016 har vi ca. 100 sponsorerede elever på den nye skole, og det er her vi fremover vil lægge foreningens samlede satning.


Det koster 1200 ,- kr for et helt skoleår! - i denne pris er inkluderet skoleuniformer, bøger og undervisning.Se mere under fanen SponsorVi er meget omhyggelige med, at alle de sponsorerede penge, bliver brugt til at betale eleven.


Denne nye skole, som er opført og bliver drevet i tæt samarbejde med byen Tujereng, skal i første omgang rumme 120 - 160 elever, fordelt på 3 klassetrin. Den skal drives som teknisk skole, og vi vil finde eksterne undervisere, gerne studerende eller pensionerede danske, som kan supplere de Gambianske lærere og skabe en ny og progressiv skole.Tujeren skolen skal i første omgang have 3 obligatoriske fag IT, matermatik og engelsk samt valgfag:


* Udvidet IT


* Kontorlederuddannelse


* Teknisk grunduddannelse inden for håndværk


* Catering


* HåndarbejdeVores håb forfremtiden er en udbygning af skolen, så vi kan få endnu flere unge hjulpet til en bedre fremtid.


Vi tilsigter at skolen på sigt skal være selvkørende. Bl.a. skal der satses på bæredygtig energi, gennem sol - eller vindenergi.Her ses nogle af eleverne på skolen, der afprøver cykeltøj sponsoreret af Baghjulet i Middelfart.